Valitse sivu

Koronavirusepidemian ajan kriisi- ja muut palvelumme (yksilö- ja paritapaamiset) toteutetaan etäyhteyksin. Videovälitteisesti työskennellessä käytämme Teams-sovellusta, joka toimii tietokoneella sujuvasti selaimenkin kautta eli itse ohjelmaa ei tarvitse asentaa. Teams toimii myös älypuhelimissa. Edellä mainitun lisäksi voidaan työskennellä perinteisesti puhelimitse. Näillä työkaluilla huolehdimme asiakastyöskentelyn tietoturvasta. Tähänastisen asiakaspalautteen perusteella etätyöskentely kanssamme on koettu varsin helpoksi ja toimivaksi tavaksi käsitellä mieltä painavia asioita.

Chat-palvelumme Tukinetissä jatkuvat normaalisti. Erosta Elossa -chat järjestetään maanantaisin klo 21-23 ja MASI-chat, jossa tarjotaan apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä, toteutetaan keskiviikkoisin klo 21-23.

MIESluuri numerossa 044 751 1310 päivystää nyt huhtikuun ajan sekä tiistaisin että torstaisin klo 18-22. ISÄluuri numerossa 044 751 1332 on avoinna arkisin klo 9-16, vastaajana toimii Miessakkien päivystävä isätyöntekijä.

Muista myös verkkokurssimme hyväkysymys.fi -alustalla: Lähisuhdeväkivallan ehkäisykurssi, MASI-kurssi miehille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä ja Isäkurssi 1.

Näinä arkoina aikoina tilanteet saattavat kiristyä, joten älkää epäröikö ottaa yhteyttä! 

Erosta Elossa | MASI-hanke | Lyömätön Linja | Väkivaltaa Kokeneet Miehet | Toiminnan Miehet | Vieraasta Veljeksi