Valitse sivu

Isyyden Tueksi / ISÄluuri

Toiminnan tarkoituksena on saattaa nykyaikainen isyys kuulluksi, näkyväksi ja osallistuvaksi. Toiminnoilla tuetaan isiä itseään, rakennetaan ja ylläpidetään heidän keskinäistä vertaistoimintaansa, tuotetaan tietoa ja täydennyskoulutusta isien kanssa toimiville, sekä luodaan ja ylläpidetään ammatillisia ja yhteiskunnallisia verkostoja isyyden tukemiseksi.

Neuvonta ja tuki

Isyyden Tueksi tarjoaa henkilökohtaista keskustelutukea ja ohjausta sähköpostin ja puhelinneuvonnan välityksellä isyyteen liittyvissä kysymyksissä. Lahdessa järjestettäviin yksilötapaamisiin voi varata ajan Isyyden Tueksi -työntekijältä.

ISÄluuri

Oletko isä tai isyyden ja vanhemmuuden kanssa työtä tekevä ammattilainen? Tarvitsetko keskusteluapua tai neuvoja isyyteen liittyen?

ISÄluuri on puhelinpalvelu, joka tukee ja neuvoo isiä sekä konsultoi ammattilaisia isyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Soita numeroon 044 751 1332! Avoinna arkisin klo 9-16, vastaajana Miessakkien päivystävä isätyöntekijä!

Tulosta ISÄluuri-juliste tästä.

Vertaisuus

Vertaisryhmissä isät ja muut isyyttä pohtivat miehet tukevat toisiaan isyyteen liittyvissä kysymyksissä. Toiminta vahvistaa myös isien osallisuutta vanhemmuuteen ja sitä kautta välillisesti koko perheen hyvinvointia.

Osaaminen

Isäerityinen koulutustoiminta, konsultointi ja työnohjaus vahvistavat isien kohtaamisosaamista. Alan toimijat saavat koulutusten myötä konkreettisia välineitä isien kanssa työskentelyyn. Ymmärrys ja tietämys tämän päivän isyydestä lisääntyvät sosiaali- ja terveysalalla.

Verkostot

Isäerityisen osaamisen tuominen mukaan perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia vahvistaviin verkostoihin lisää tarjottujen palvelujen laatua ja vaikuttavuutta. Tiedon jakaminen ja yhteistyössä kehittäminen verkostoissa vahvistavat ymmärrystä ja halua nykyaikaisen isyyden tukemiseksi koko yhteiskunnassa.

Ajankohtaista

Löydät kaikki Isyyden Tueksi -artikkelit tästä.

Isyyden Tueksi -video

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

044 751 1332 (puhelinaika ma-pe klo 9-16) 
Puhelun mennessä vastaajaan, jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Timo Tikka
isyyden.tueksi(at)miessakit.fi

050 511 3360
timo.tikka(at)miessakit.fi

Miessakit ry | Lahti 
Aleksanterinkatu 30
15110 LAHTI