Valitse sivu

Muut

Kotimaiset

Terveys ja hyvinvointi

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos
Kansanterveyslaitos edistää ihmisen mahdollisuuksia elää terveenä. KTL vastaa STM:n hallinnonalan tutkimuslaitoksena siitä, että päätöksentekijöillä, eri alojen ammattilaisilla ja kansalaisilla on käytössään paras mahdollinen tieto valintojensa tueksi.

SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry
SOSTE on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 170 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyötahoja.

Sexpo säätiö
Sexpo säätiö kouluttaa, neuvoo, konsultoi ja tuottaa julkaisuja ja koulutusmateriaalia seksuaalisuudesta osana ihmisten arkea. Sillä on pari- ja seksuaaliterapiatoimintaa, kirjasto, erilaisia projekteja ja seksuaalieettinen lautakunta.

Seksuaaliterveysklinikka
Asiantuntijan ylläpitämä sivusto miesten ja naisten seksuaalihäiriöistä ja niiden hoitomahdollisuuksista.

MIELI Suomen mielenterveysseura ry
MIELI Suomen Mielenterveysseura ry on kansanterveysjärjestö, joka edistää mielenterveyttä ja toimii mielenterveyskysymyksissä asiantuntijana valtakunnallisissa, alueellisissa ja kansainvälisissä yhteyksissä. Seura tukee ja kehittää vapaaehtoista kansalaistoimintaa ja tarjoaa tukea, kriisiapua ja kuntoutusta elämän eri tilanteisiin.

Mieli Maasta ry
Mieli Maasta ry on valtakunnallinen potilasjärjestö, jonka tarkoituksena on vaikuttaa yhteiskunnassa masennusta ehkäisevästi, yhdistää ja tukea masentuneita, heidän läheisiänsä ja masentuneiden tukemisesta kiinnostuneita sekä toimia masentuneiden ja heidän läheistensä edunvalvojana.

Kataja – Parisuhdekeskus ry
Kataja keskittyy parisuhteen vahvistamiseen ja kehittämiseen kouluttamalla ja valmentamalla yksityishenkilöitä, sosiaaali- ja terveyden ammattilaisia sekä yritysten työntekijöitä.

Tampereen seudun vertaiskeskus
Tampereen Seudun Vertaiskeskus tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia elämän henkisistä ja fyysisistä kiputiloista.

Päihdeneuvonta
Päihdeneuvontaa numerosta 0800 900 45. Ilmaiseksi, anonyymisti, vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Yhteiskunta

Mannerheimin lastensuojeluliitto
Kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen.

Lastensuojelun Keskusliitto
Lastensuojelun Keskusliiton tärkeimpiä tehtäviä on toimia lapsen puolestapuhujana ja yhteiskuntapoliittisena vaikuttajana lapsia koskevissa päätöksenteossa sekä voimien kokoajana yhdistämällä eri tahojen lastensuojeluasiantuntemus. Lastensuojelun Keskusliitto luotaa yhteiskuntaa lapsen ja lastensuojelun näkökulmasta ja on lastensuojelun vastuullinen kehittäjä.

Sosiaali- ja terveysministeriö
Sosiaali- ja terveysministeriön verkkopalvelu

Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto
Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto -EOK ry on johtava kansalaisten oikeusturvan edunvalvontajärjestö Suomessa.

Kansainväliset


Nordic Fathers -ryhmittymä

Ryhmä muodostettiin Foreningen Farin puheenjohtajan Jesper Lohsen aloitteesta. Ryhmän tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta miesten ja isien asioista perheoikeuteen ja käytännön elämään liittyen. Liittymän jäsenjärjestöt:

Miesjärjestöjen keskusliitto (Suomi)

Foreningen Far (Tanska)

Mannsforum (Norja) 

Foraldrajafnretti (Islanti)