Valitse sivu

Tue Miessakit ry:n toimintaa, lahjoita!

Tulosta kuukausilahjoittaja-lomake

Miessakit ry tarvitsee tukea voidakseen kehittää erityisesti miesten väliseen vertaisuuteen perustuvaa vapaaehtoistoimintaansa, jonka avulla ylläpidämme valtakunnallista sosiaalisen tuen verkostoa. Vapaaehtoistoiminnan avulla ennaltaehkäisemme poikien ja miesten elämää koettelevien haasteiden syntymistä, ja toisaalta tuemme heitä niistä selviämisessä. Tukijoina voivat toimia sekä yksityiset henkilöt että yritykset ja yhteisöt! Poikien ja miesten hyvinvointi on tärkeätä meille kaikille!

Kertaluonteiset lahjoitukset

Tilisiirto

Voit tehdä lahjoituksesi haluamallasi summalla tilisiirrolla tilillemme Nordea FI06 2186 1800 0159 76.
Merkitse viestiosaan 1) Lahjoitus Miessakit ry:n toiminnan tueksi, ja 2) nimesi.

Merkkipäivälahjoitus

Pyydä lahjojen ja kukkalähetysten sijaan lahjoitus poikien ja miesten hyvinvoinnin tukemistyöhön. Viettäessäsi merkkipäivää voit pyytää lahjarahat ohjattavaksi Miessakit ry:n työn tueksi. Pyydä juhlavieraitasi merkitsemään lahjoituksen viestikenttään seuraavat tiedot: 1) Merkkipäivä (esimerkiksi Herra/Rouva Nieminen 70 v.) ja 2) lahjoittajan nimi. Halutessasi luomme merkkipäivällesi erillisen Merkkipäivä-sivun Miessakit ry:n nettisivuille ja juhlan päätteeksi toimitamme sinulle listan onnittelijoista. Ota yhteyttä toimistoomme asian järjestämiseksi!

Kuukausittaiset tukimaksut

Tilisiirto

Ilmoittaudu kuukausittaiseksi tukijaksi oheisella lomakkeella. Tukijana saat kotiisi neljä kertaa vuodessa URHO-lehtemme sekä halutessasi myös sähköisen tiedottamisemme kautta saatavan tiedon toiminnastamme. Tulosta, täytä lomake ja postita se meille. Tilisiirron kautta tapahtuva kuukausittainen tuki perustuu omaehtoiseen maksamiseen. Mikäli päätät lopettaa kuukausilahjoituksesi, riittää, kun ilmoitat siitä toimistoomme.

Voit tehdä lahjoituksesi tilisiirrolla tilillemme Nordea FI06 2186 1800 0159 76.
Viitenumeroa ei tarvita. Viestikenttään voi kirjoittaa : ”Kuukausilahjoitus Miessakit ry:n toiminnan tueksi.”

Ilmoittaudu kuukausilahjoittajaksi