Valitse sivu

Väkivaltaa Kokeneet Miehet

Väkivaltaa Kokeneet Miehet tarjoaa apua henkistä tai fyysistä väkivaltaa kotona tai kadulla kokeneille miehille. Keskusteluapua voi saada puhelimitse, sähköpostilla, yksilötapaamisissa ja ohjatuissa vertaisryhmätapaamisissa.

Henkistä väkivaltaa ovat muun muassa mitätöinti, sanallinen loukkaaminen ja uhkaileminen. Fyysistä väkivaltaa ovat muun muassa lyöminen, esineellä heittäminen ja kiinni tarttuminen. Miehiin kohdistuva väkivalta on yleistä ja siitä saattaa seurata fyysisten vammojen lisäksi myös psyykkisiä oireita, kuten pelkoa, ahdistusta, huolta tai masennusta.

Väkivaltaa Kokeneet Miehet tarjoaa keskusteluapua ja vertaisryhmätoimintaa, joissa mies voi käsitellä väkivaltakokemustaan ja saada apua psyykkisiin oireisiinsa. Samalla etsitään keinoja välttää uusia väkivaltatilanteita.

Väkivaltaa on voitu kokea esimerkiksi ennestään tuntemattoman henkilön, perheenjäsenen tai ammatissa kohdatun asiakkaan taholta. Kokemus voi olla tuore tai siitä voi olla jo vuosia.

Apu on luottamuksellista ja maksutonta.

Service also in English.

Toiminnan työntekijät tarjoavat myös miesten väkivaltaan liittyvää konsultaatiota ja koulutusta.

Ajankohtaista

Löydät kaikki Väkivaltaa Kokeneet Miehet -artikkelit tästä.

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake tässä linkissä!

Päivystyspuhelin p. 044 751 1340 on avoinna ma-­ke kello 9­-12. Muina aikoina voit jättää viestin vastaajaan, niin otamme sinuun yhteyttä.

vakivaltaa.kokeneet.miehet(at)miessakit.fi

Miessakit ry | Väkivaltaa kokeneet miehet
Annankatu 16 B 28
00120 Helsinki