Valitse sivu

Erosta Elossa -verkkotuki

Erosta Elossa –toimii myös Tukinetissä  www.tukinet.net.

Tukinet on internetissä toimiva maksuton alusta eri järjestöjen tarjoamille kriisi, tuki- ja auttamispalveluille.

Tukinetissä keskustellaan anonyymisti, mutta keskusteluun osallistuminen edellyttää nimimerkillä rekisteröitymistä. Liittymisohjeet löytyvät osoitteesta https://beta.tukinet.net/rekisteroidy/

Erosta Elossa -chat

Erosta Elossa–chat on vertaistukihenkilöiden, eli EETUjen, ylläpitämä liveryhmä, jossa miesten on mahdollista vaihtaa ajatuksia erotilanteestaan sellaisen henkilön kanssa, joka varmasti ymmärtää erotilannetta. Avoinna maanantaisin klo 21.00-23.00.

Linkki chattiin: https://tukinet.net/teemat/erosta-elossa-chat/ryhmachatit/

Erosta Elossa – avoin keskusteluryhmä

Erosta Elossa – erokeskustelua miehille on avoin keskusteluryhmä, johon kaikki Tukinettiin rekisteröityneet kävijät voivat osallistua ja keskustella miesten erokriisiin liittyvistä kysymyksistä.

Keskustelu on esimoderoitua, eli kommenttitekstit tarkistetaan ennen julkaisua. Ryhmässä voi kertoa ja jakaa eroon liittyviä kokemuksia ja tuntoja. Toisten miesten vastaavien ja ehkä myös erilaisten kokemusten kuuleminen auttaa oman eroprosessin jäsentämisessä. Ryhmässä voi myös saada kokemuksen, ettei ole yksin tunteiden tai vaikeuksien kanssa.

Linkki ryhmään: https://tukinet.net/teemat/erosta-elossa-erokeskustelua-miehille/forum/

Erosta Elossa -tukisuhde

Erosta Elossa -tukisuhteessa keskustellaan yksityisesti, luottamuksellisesti ja nimettömästi Miessakkien erotyöntekijän kanssa. Kanssakäyminen tapahtuu työntekijän kanssa viestittämällä tai erikseen sovittavan yksilöchatin kautta.

Keskustelutuki on tarkoitettu muutamien kuukausien, korkeintaan noin puolen vuoden mittaiseksi erokriisitilanteessa. Toiset palvelun käyttäjät eivät näe viestejä, eivätkä niihin tulleita vastauksia.

Linkki tukisuhdetoiminnan sivuille: https://tukinet.net/teemat/erosta-elossa-tukisuhde/tukisuhteet/

Lisätietoja:

Erotyövastaava
Kari Vilkko
044 751 1341 | kari.vilkko(at)miessakit.fi