Valitse sivu

EETU – Erosta Elossa -tukihenkilötoiminta

Oletko eronnut? Puhuminen auttaa!

Eroon liittyvät kipeät tunteet ja ajatukset saattavat haitata elämääsi ja ne voivat saada sinut eristäytymään läheisistäsi, työkavereistasi ja ystävistäsi. Voit tarvita ulkopuolista apua ja tukea – puhuminen auttaa.

Miessakit ry:n Erosta Elossa -palvelu on aloittanut EETU-tukihenkilötoiminnan, jota parhaillaan laajennetaan eri puolille maata. Tehtävään koulutetut EETUt ovat aivan tavallisia miehiä, jotka ovat itsekin kokeneet eron. EETUlle voit puhua tilanteestasi avoimesti ja luottamuksellisesti. He kuuntelevat ja varmasti ymmärtävät.

EETU-tukihenkilöitä toimii tällä hetkellä 10-15 kaupunkiseudulla.

EETU-asiakaspalautteesta:

”Sillä hetkellä kaipasin eniten keskusteluapua henkilöltä jolla on samankaltaisia kokemuksia ja ongelmia”

”Omista kokemuksista keskusteleminen henkilön kanssa, jolla on ollut vastaavanlaisia ongelmia auttoi minua. Lisäksi sain uutta tietoa ja näkökulmaa”.

”Sain puhua jonkun kanssa ja pääsin pahimman yli sillä”

Toimi näin:

Ota yhteyttä ja juttele erotyöntekijämme kanssa tilanteestasi. Sen jälkeen erotyöntekijä lähettää sinulle toiminnan säännöt. Kun hyväksyt ne, erotyöntekijä yrittää löytää sinulle sopivan EETUn, joka ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen tapaamisen. Tapaatte ensin kolme kertaa sopimassanne paikassa, esim. kahvilassa. Sen jälkeen päätätte jatkatteko toiset kolme kertaa.

Kari Vilkko
erotyöntekijä; EETU-toiminnan ohjaaja 
(varmimmin arkisin klo 9.00-12.00)
044 751 1341 | kari.vilkko(at)miessakit.fi

EETU-tukihenkilötoiminta on osa Miessakit ry:n Erosta Elossa -toimintaa.