Valitse sivu

Juttusakki | Tampere

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta.

Valitsemme keskustelunaiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista.

Ryhmä on maksuton ja mukaan mahtuu noin 10 eri-ikäistä miestä.

Syksy 2020

• Onko elämässäsi asioita, joista puhuminen olisi kannattavaa?

• Haluaisitko jutella asioista luottamuksella miesten kesken tai kaipaisitko vain vertaisten seuraa ja kokemusten jakamista?

• Tahdotko jutella esimerkiksi parisuhteesta tai vanhemmuudesta turvallisessa ympäristössä, erillään arjen väännöistä?

Nyt ehtii vielä mukaan Tampereen Juttusakkiin! Juttusakki on Miessakit ry:n Toiminnan Miesten keskusteluryhmä, johon kuka tahansa voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä. Ryhmä kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 26.10. klo 17-18:30, ja tapaaminen on kaikille miehille avoin.

MISSÄ: Tampereen Seudun Vertaiskeskus, Mustanlahdenkatu 19, 33210 Tampere

MILLOIN: Tulevia tapaamisia maanantaisin 26.10, 9.11., 23.11. ja 14.12, aikana 17-18:30

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Heikki, 050 5830490, h.a.kovalainen@gmail.com.

Toiminnan Miesten juttusakeissa tarkoituksena on koota miehiä pienryhmään, jossa keskustellaan miehenä olemiseen liittyvistä kysymyksistä ja toinen toistaan peilinä käyttäen haetaan aineksia omaan henkiseen kasvuun.

Perinteisesti ongelmiaan kätkevä suomalainen mies löytää ryhmän kautta uutta rohkeutta ja itseluottamusta tulla hyväksytyksi ongelmineen ja epävarmuuksineen miehenä.

Toisaalta ryhmästä saa tukea myös arjen pienempiin kysymyksiin ja ongelmiin. Tämä ennaltaehkäisee selvittämättömien asioiden kasaantumista.

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta.