Valitse sivu

Huoli toimeentulosta, omasta ja läheisten terveydestä ja ristiriitojen lisääntyminen perhesuhteissa kuormittavat miehiä koronan aiheuttavan poikkeustilan aikana. Mietteiden ja huolien jakaminen MIESluurin vapaaehtoisen vertaismiehen kanssa voi antaa pienen hengähdystauon ja uusia ratkaisuideoita paineisessa tilanteessa.

MIESluuri päivystää huhti-kesäkuun 2020 ajan tiistaisin ja torstaisin kello 18-22. Puheluiden pituus on maksimissaan 60 minuuttia, mutta lyhyemmälläkin asialla kannattaa soittaa.

MIESluuri tiistaisin ja torstaisin kello 18-22

Soita numeroon 044 751 1310 (puhelumaksu oman liittymän mukaisesti)

MIESluuri on puhelinpalvelu, joka tukee ja neuvoo miehiä elämässä eteenpäin. Miessakkien Toiminnan Miesten vapaaehtoiset miehet vastaavat puhelimeen tiistai- ja torstai-iltaisin. Vastaajat antavat vertaispohjalta tukea ja neuvoja.