Valitse sivu

Juttusakki | Helsinki

Miesten Juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta. Valitsemme keskustelunaiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista.

Ryhmä on maksuton ja mukaan mahtuu noin 10 miestä. Tällä hetkellä ryhmä on täynnä, mutta voit tiedustella vapautuvia paikkoja ryhmän vetäjältä. On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Kevät 2023

Juttusakki Helsinki jatkaa keväällä 2023 torstaisin klo 17.30 – 19.30 parillisina viikkoina, ensimmäinen tapaaminen 12.1. Viimeinen tapaaminen 1.6. Tapaamiset keskustakirjasto Oodissa. HUOM. Tällä hetkellä ryhmä on täynnä, mutta voit tiedustella vapautuvia paikkoja ryhmän vetäjältä.

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Tarvittaessa sakkitoimintoja järjestetään etäyhteyksien välityksellä tai laitetaan tauolle odottamaan koronatilanteen paranemista. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Tällä hetkellä ryhmä on täynnä, mutta voit tiedustella vapautuvia paikkoja ryhmän vetäjältä.

Jarmo Holttinen | jholttinen@protonmail.com