Valitse sivu

Vertaisryhmä lähisuhdeväkivaltaa kokeneille miehille

Väkivaltaa Kokeneet Miehet -palvelu järjestää ohjattuja vertaisryhmiä, joihin voi hakeutua tai ohjata miehiä, jotka ovat kokeneet väkivaltaa pari- tai lähisuhteissaan tai kodin ulkopuolella. Vertaisryhmissä miehet voivat jakaa kokemuksia sekä saada tietoa ja neuvoja. Vertaistuki auttaa vaikeiden kokemusten ymmärtämisessä, hyväksymisessä ja elämän eteenpäin suuntaamisessa.

Ryhmissä käydään läpi väkivaltakokemuksia luottamuksellisesti ja tasavertaisesti tulematta leimatuksi tai vähätellyksi. Toisten kokemusten kuuleminen ja omien tuntemusten jakaminen auttavat jäsentämään omaa tilannetta. Ryhmistä voi löytää uusia näkemyksiä ja toimintatapoja.

Ryhmät ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

”Kyse on luottamuksellisesta miehisestä ajatustenvaihdosta, kuuntelemisesta ja yhdessäolosta.”

”Ryhmässä opin luopumaan syyllisyydestä ja syyttämisestä. Löysin paljon itsestäni, elämästä.”

Kevät 2023

Ryhmässä miehet voivat jakaa kokemuksia sekä saada tietoa ja neuvoja. Vertaistuki auttaa vaikeiden kokemusten ymmärtämisessä, hyväksymisessä ja eteenpäin suuntautumisessa. Ryhmä on tarkoitettu miehille, jotka ovat kokeneet väkivaltaa pari- tai lähisuhteissaan.

Ryhmässä käydään läpi väkivaltakokemuksia luottamuksellisesti ja tasavertaisesti tulematta leimatuksi tai vähätellyksi. Toisten kokemusten kuuleminen ja omien tuntemusten jakaminen auttavat jäsentämään omaa tilannetta. Ryhmässä voi löytää uusia näkemyksiä ja toimintatapoja. Ryhmä on luottamuksellinen ja maksuton.

Aika ja paikka

Ryhmä kokoontuu kevään aikana kymmenen kertaa tiistaisin noin kello 17:00 – 18:30. Ensimmäinen kerta on 14. helmikuuta. Tapaamiset järjestään etänä Teamsin välityksellä. 

Ryhmä on luottamuksellinen ja maksuton. Ilmoittaudu viimeistään 31.1.2023. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Tommi Sarlin | vastaava väkivaltatyöntekijä 
044 751 1344 | tommi.sarlin@miessakit.fi