Valitse sivu

Ohjatut vertaisryhmät

Väkivaltaa Kokeneet Miehet -palvelu järjestää ohjattuja vertaisryhmiä, joihin voi hakeutua tai ohjata miehiä, jotka ovat kokeneet väkivaltaa pari- tai lähisuhteissaan tai kodin ulkopuolella. Vertaisryhmissä miehet voivat jakaa kokemuksia sekä saada tietoa ja neuvoja. Vertaistuki auttaa vaikeiden kokemusten ymmärtämisessä, hyväksymisessä ja elämän eteenpäin suuntaamisessa.

Ryhmissä käydään läpi väkivaltakokemuksia luottamuksellisesti ja tasavertaisesti tulematta leimatuksi tai vähätellyksi. Toisten kokemusten kuuleminen ja omien tuntemusten jakaminen auttavat jäsentämään omaa tilannetta. Ryhmistä voi löytää uusia näkemyksiä ja toimintatapoja.

Ryhmät ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

”Kyse on luottamuksellisesta miehisestä ajatustenvaihdosta, kuuntelemisesta ja yhdessäolosta.”

”Ryhmässä opin luopumaan syyllisyydestä ja syyttämisestä. Löysin paljon itsestäni, elämästä.”

Kevät 2021

Vertaisryhmä katuväkivaltaa kokeneille miehille

Vertaistukiryhmä kodin ulkopuolista väkivaltaa kokeneille miehille alkaa maaliskuussa 2021. Vertaisryhmään voi hakeutua tai ohjata miehiä, jotka ovat kokeneet katuväkivaltaa.

Aika ja paikka

Ryhmän alkuperäistä aloitusaikaa on siirretty. Ryhmä aloittaa nyt 17.3. klo 17 ja kokoontuu yhteensä seitsemän kertaa. Ryhmä toteutetaan verkkotapaamisina ja siihen voivat osallistua miehet kautta maan.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot ryhmästä

Ilmoittautumiset viimeistään 7.3.

väkivaltatyöntekijä Jussi Pekkola
jussi.pekkola@miessakit.fi | 044 751 1345


Vertaisryhmä lähisuhdeväkivaltaa kokeneille miehille

Ryhmä on täynnä –

Ryhmään voi ohjata miehiä, jotka ovat kokeneet väkivaltaa pari- tai lähisuhteissaan.

Kevään vertaistukiryhmä aloittaa torstaina 28.1. klo 17 ja kokoontuu yhteensä kymmenen kertaa. Ryhmä toteutetaan verkkotapaamisina ja siihen voivat osallistua miehet kautta maan.