Valitse sivu

Ohjatut vertaisryhmät

Väkivaltaa Kokoneet Miehet -toiminta järjestää ohjattuja vertaisryhmiä, joissa miehet voivat jakaa kokemuksia sekä saada tietoa ja neuvoja. Vertaistuki auttaa vaikeiden kokemusten ymmärtämisessä, hyväksymisessä ja elämän eteenpäin suuntaamisessa.

Ryhmässä käydään läpi väkivaltakokemuksia luottamuksellisesti ja tasavertaisesti tulematta leimatuksi tai vähätellyksi. Toisten kokemusten kuuleminen ja omien tuntemusten jakaminen auttavat jäsentämään omaa tilannetta. Ryhmästä voi löytää uusia näkemyksiä ja toimintatapoja.

Kevät 2020

Vertaistukiryhmä lähisuhteissa väkivaltaa kokeneille miehille alkaa torstaina 13.2.2020.

Ryhmä on tarkoitettu lähisuhteissa väkivaltaa kokeneille miehille. Ryhmässä miehet voivat jakaa kokemuksia sekä saada tietoa ja neuvoja. Vertaistuki auttaa vaikeiden kokemusten ymmärtämisessä, hyväksymisessä ja eteenpäin suuntautumisessa.

Ryhmässä käydään läpi väkivaltakokemuksia luottamuksellisesti ja tasavertaisesti tulematta leimatuksi tai vähätellyksi. Toisten kokemusten kuuleminen ja omien tuntemusten jakaminen auttavat jäsentämään omaa tilannetta.

Ryhmässä voi löytää uusia näkemyksiä ja toimintatapoja. Ryhmä kokoontuu kymmenen kertaa torstaisin kello 17:00 – 18:30 osoitteessa Annankatu 16 B 28. Ryhmä on luottamuksellinen ja maksuton.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot ryhmästä

väkivaltatyöntekijä Jussi Pekkola
etunimi.sukunimi(at)miessakit.fi ja p. 044 751 1345

”Kyse on luottamuksellisesta miehisestä ajatustenvaihdosta, kuuntelemisesta ja yhdessäolosta.”

”Ryhmässä opin luopumaan syyllisyydestä ja syyttämisestä. Löysin paljon itsestäni, elämästä.”

Lisätiedot

vastaava väkivaltatyöntekijä Tommi Sarlin
tommi.sarlin@miessakit.fi | 044 751 1340