Valitse sivu

Miestoiminta

Kotimaiset

Lapsi 2000 ry
Isyyspakkaukset, isä-lapsi-leirit, isäforum ym.

Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry
Yhden vanhemman perheiden tuki -ja etujärjestö.

Suomen Uusperheellisten Liitto ry
Liiton tarkoituksena on: toimia uusperheiden perheenjäsenten, heitä tukevien yhteistyötahojen, paikallisyhdistysten ja yksittäisten ihmisten yhteistoimintajärjestönä.

Pienperheyhdistys ry
Pienperheyhdistys tekee ennalta ehkäisevää lastensuojelutyötä yksinhuoltajaperheiden parissa. Mm. Mieskaveri -toimintaa.

Miestyön foorumi
Miestyön foorumi on koulutus- ja verkostotapaaminen sosiaali-, terveys- ja järjestötyön ammattilaisille, jotka haluavat kehittää miesten ja isien kanssa tehtävää työtä yksikössään.

Miestalo Mattila
Mattila on Tampereella toimiva, kaikille miehille avoin miesten kansalaistalo, yhteen tulemisen ja yhdessä tekemisen paikka. Tervetulleita ovat kaikki miehet, manselaiset ja maailmankansalaiset.

Profeministimiehet
Profeministimiehet on ryhmä, joka on muodostunut Helsingissä vuonna 1999. Tavoitteena ja tarkoituksena on tukea feminismiä, toimia feminististen pyrkimysten hyväksi ja antaa miehille ajattelemisen aihetta.

A-klinikkasäätiö
Päihdealan hoitoa, koulutusta, tiedotusta sekä kehittämis- ja tutkimustoimintaa päämääränä päihde- ja riippuvuushaittojen vähentäminen sekä ongelmista kärsivien ja heidän läheistensä auttaminen ja aseman parantaminen.

Myllyhoitoyhdistys ry
Myllyhoito® yhdistää omakohtaisen toipumiskokemuksen ja moniammatillisen osaamisen päihdehaittojen käsittelemisessä. Sen juuret ovat 12 askeleen toipumisohjelmissa ja kansainvälisessä Minnesota-mallissa.

Perheasiain neuvottelukeskukset
Kirkosta apua, kirkon perheasioiden neuvottelukeskusten yhteystiedot.

Helsingin Raamattukoulun Miesfoorumi
Järjestää useita kertoja vuodessa tapahtumia miehille viihtyisissä sauna -ja seminaaritiloissa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille miehille.

Elatusvelvollisten Liitto ry
Lähtökohtaisena toiminta-ajatuksena on lasten ja etävanhempien aseman parantaminen. Käytännössä tähän pyritään tapaajavanhempien oikeuksien vahvistamisella sekä pyrkimällä rauhoittamaan vanhempien riitoja ja auttamaan vaikeassa tilanteesa olevia. Toimintaa on lakipainoitteisen neuvonnan ja muutoshakemusten lisäksi myös tapahtumissa – liittoon kuuluvat jäsenyhdistykset järjestävät erilaisia perhetapahtumia.

KRIS-Suomi ry
KRIS-Suomi on yhdistys, joka tähtää vankilasta vapautuvien auttamiseksi irti päihde- ja vankilakierteestä takaisin yhteiskuntaan. KRIS toimii vertaistuki-periaatteella – ”meillä jokaisella on vahva kokemus”.

Äijävirtaa
Äijävirtaa -toiminnan tarkoitus on lisätä ikääntyvien miesten hyvinvointia ja toimintakykyä.

Äijäjooga
Jotta elämä olisi notkeampaa!

Kansainväliset

Manliga nätverket
Manliga nätverket verkar för ett jämställt samhälle för mänskliga förväntningar på pojkar och män mot mäns våld och övergrepp.

Fathers 4 Justice
Fathers 4 Justice (F4J) is a new civil rights movement campaigning for a child’s right to see both parents and grandparents.

European Men’s Health Forum
The European Men’s Health Forum (EMHF) presents a new and major opportunity for a wide range of organisations and individuals to work together to raise the profile of men’s health at a Europe-wide level and within individual states.

EuroPRO-Fem
European menprofeminist network.

XY
XY is a website focused on men, masculinities and gender politics. XY is a space for the exploration of issues of gender and sexuality, the daily issues of men’s and women’s lives, and practical discussion of personal and social change.

National Fatherhood Initiative 
NFI’s mission is to improve the well being of children by increasing the proportion of children growing up with involved, responsible, and committed fathers.

NOMAS
The National Organisation for Men Against Sexism.

Men in Childcare
In 1998/99 in Greater Pilton North West Edinburgh there were more men working in childcare than had previously been experienced. In light of the fact that so many men from one community were working in childcare, a network was set up to recruit more.

Mensactivism.org 
Mens Activitism News Network is a web site whichtracks news and information about men’s issues from around the world.