Valitse sivu

Yksilötapaamiset

Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä.

MASI ylläpitää isien toimintakykyä ja edistää heidän hyvinvointiaan perheissä, joissa jommallakummalla vanhemmista on masennusta tai siihen viittaavaa oireilua.

MASI on suunnattu niille isille, jotka kokevat toimintakykynsä ja jaksamisensa olevan kovilla. Työskentelyn tavoitteena on jäsentää omaa tilannetta ja antaa keinoja oman elämänhallinnan ylläpitämiseen sekä isyyden haasteisiin asiakkaan omista lähtökohdista.

Asiakkaaksi hakeutuva mies voi kokea avuntarvetta joko omaan tai omaisen tilanteeseen. Masennusoireiden tunnistaminen itsessään ja niistä puhuminen voi olla hankalaa, masennusdiagnoosia ei edellytetä olevan. Asiakkaan oma kokemus hyvinvoinnistaan riittää, vaikka toimintakyky arjessa ei olisikaan madaltunut. MASI:n kautta voidaan myös auttaa avun hakemisessa paikkakunnan muista palveluista.

Masin asiakkaana voivat olla biologiset-, kasvatti- ja adoptioisät mukaan lukien uusperheiden isät.

Palvelu on maksuton ja saatavilla suomeksi sekä englanniksi.

Yksilötapaamisissa miehen on mahdollista käydä läpi omaan tai perheen hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä. Asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostin kautta. Läsnä olevina tapahtuvia yksilötapaamisia voi varata Tampereelle, Lahteen tai Helsinkiin. Etänä tukea voi saada Teamsilla toteutettuna valtakunnallisesti.

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

MASI | 044 751 1346 | masi@miessakit.fi
TAMPERE | Henri Hyttinen | 044 765 8007 | henri.hyttinen(a)miessakit.fi
LAHTI ja HELSINKI | 044 751 1346 | masi@miessakit.fi

Tukea voi hakea myös MASI-nettikurssista, MASI-oppaasta tai Tukinetin alustalla toimivalta MASI-keskustelupalstalta.