Valitse sivu

Antti Kiviniemi

Koulutus 
Sosiaalipsykologi (YTM), Psykoterapeutti (Valvira), TRE-ohjaaja (Tension and Trauma Releasing Exercises Level I Practitioner), Erityistason miesosaaja (Miessakit ry), Eräopas (International Wilderness Guide)

Hinnat 
Yksilöpsykoterapia 80 € / 45 minuuttia, Paritapaamiset 105 € / 60 minuuttia ja 135 € / 90 minuuttia

Tapaamispaikka
Vastaanotto Tampereella

Ajanvaraus 
+358 50 320 2441, antti.kiviniemi(at)psykoterapiapalveluak.fi

Tarjoan psykoterapiapalveluita sekä ohjausta ja neuvontaa miehille, jotka kamppailevat elämänkriisin, masennuksen, eron tai jonkun muun hyvän elämän alaa kaventavan ongelman kanssa. Meistä parhaimmankin polvet alkavat notkua, kun kannettavaksi tulee liikaa taakkaa. Usein kriisitilanteessa mietityttävät ja hämmentävät asiat ja tuntemukset ovat normaalin miehen normaaleja reaktioita epänormaaliin elämäntilanteeseen. Mies ei ole ongelma – ongelma on ongelma.

Työni kautta olen perehtynyt erilaisiin mielenterveyden häiriöihin, kriisityöhön sekä väkivaltaisuuden ja aggressioiden hallintaan. Yksilötyön ohella takanani on kahdeksan vuoden kokemus erilaisten miesten ryhmien ohjaamisesta osana psykiatrisia avokuntoutuspalveluita. Keskeinen teema asiakastyössäni on koko työurani ajan ollut miesten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja elämänlaadun lisääminen. Isänä olemiseen minut ovat perehdyttäneet kolme vauhdikasta poikaani.

Terapiatyöskentelyä ohjaavista ja jäsentävistä tavoitteista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Työskentelyn etenemistä arvioidaan suoran ja reilun palautteen kautta turhaa mystiikkaa välttäen. Jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija ja toisinaan ulkopuolinen keskusteluapu on paikallaan tämän asiantuntemuksen ja voimavarojen tarkoituksenmukaisessa käyttöön saamisessa. Terapeuttinen vuoropuhelu auttaa suuntaamaan huomion siitä mikä on, siihen mikä voisi olla. Millainen mies sinä haluat olla?

”There is a crack in everything. That’s how the light gets in.” (L. Cohen)