Valitse sivu

Ilmo Saneri

Koulutus
Mielisairaanhoitaja, voimavarakeskeinen työnohjaaja, Miessakit ry:n eroryhmän ohjaaja, muutosagentti

Hinnat
Henkilökohtaisen tuen käynti 70 € / h, yksilötyönohjaus 120 € / h, ryhmätyönohjaus 240 € / 1½ h

Tapaamispaikat
Aleksanterinkatu 30, Lahti. Tapaamiset myös verkkovälitteisesti Teamsillä tai puhelimitse.

Ajanvaraus
+358 41 433 2531, ilmo.saneri@gmail.com

Muuta huomioitavaa
Jos asiasi koskee pikkulapsiperheen masennusoireilua, ota yhteyttä maksuttomaan Miessakit ry:n toteuttamaan MASI-toimintaan ja tule keskustelemaan sinne tilanteestasi.

Tule pohtimaan elämäntilannettasi kanssani. Ihmisen elämä koostuu historiasta, ympärillä olevista ihmisistä, työn tekemisestä ja haaveista. Toive tasapainoisesta, itsensä näköisestä elämästä jää useimmille ihmisille vain haaveeksi. Elämään kuuluu myös vastoinkäymisiä ja haasteita.

Selviytymiskykymme koostuu elämämme aikana saaduista opeista ja kokemuksista, oman persoonan kyvystä selviytyä haasteista ja tämän hetken jaksamisesta. Tämän päivän haasteet ovat monelle aivan liian kovat. Työssäni olen oppinut, että jakaminen ja oman elämän pohdinta tuottaa ihmiselle hyvinvointia.

Olen Kainuun korvessa lapsuuteni viettänyt ja aikuisiällä Ruuhka-Suomeen muuttanut mies. Työskentelin yli 20 vuotta lasten- ja nuorisopsykiatriassa hoitajana. Kaksi mielenkiintoista vuotta työskentelin Invalidiliiton sopeutumisvalmennuksen parissa.

Vuonna 2008 aloitin miesten kanssa työskentelyn Miessakit ry:ssä. Olen ollut jakamassa ja myötäelämässä jo tuhansien miesten elämää. Olen ollut rinnalla kulkija niin henkilökohtaisten tapaamisten kuin miesten vertaisryhmien avulla monelle elämäänsä tuskastuneelle miehelle.

Voimavarakeskeinen työnohjaaja olen ollut kymmenisen vuotta. Teen mielelläni henkilökohtaisen tuen käyntien lisäksi myös yksilö- ja ryhmätyönohjauksia. Työkalupakissani on siis paljon työkaluja.

Omaan historiaan tutustuminen ja tämän hetken elämäntilanteen jakaminen kanssani tuottaa siis hyvin suurella todennäköisyydellä hyvinvointia itsellesi. Tulevaisuutta emme pysty hallitsemaan, mutta tätä päivää pystymme. Tervetuloa asiakkaakseni.