Valitse sivu

Janne Halla

Koulutus

Ihminen tavattavissa -terapeutti, ITT®

Mindfulness-ohjaaja, Center for Mindfulness Finland, CFM®

Restonomi (AMK)

Hinnat

Yksilöterapia 90€/55min (sisältää alv. 24%). Ajan voi peruuttaa edellisenä arkipäivänä klo 17.00 mennessä, muuten veloitetaan normaali hinta.

Vastaanotto

0408308478, mitasunsydansanoo@gmail.com

Tapaamispaikka

Maneesikatu 3, Kruununhaka, Helsinki. Tapaamiset onnistuvat myös verkon välityksellä Zoomissa tai Teamsissa. Terapiakielinä suomi ja englanti.

Muuta huomioitavaa

Olen keskusteleva ja kuunteleva peili, näen ja kohtaan sinut juuri sellaisena kuin sinä olet, tässä ja nyt. Olen tukena itsesi näköisen polun etsimisessä ja löytämisessä. Oma läsnäoloni, kuljettu matka, kykyni kuunnella ja tukea sekä mindfulness ovat tärkeimmät työkaluni terapeuttina.

Terapian aloittamiseksi et tarvitse mitään erityistä syytä, mutta se voi olla esimerkiksi suhteet vanhempiin, lapsiin tai muihin läheisiin, seksi ja seksuaali-identiteetti, parisuhdeongelmat, työ ja uraan liittyvät kysymykset, päihteet ja muut riippuvuudet, elämänkriisi, läheisen kuolema, tunteet (esim. viha, suru, aggressio, pelko, syyllisyys ja häpeä), joita on vaikea kohdata, tunnistaa ja joiden kanssa eläminen on yhtä vuoristorataa tai liian tasaista, läheisriippuvuus, onnettomuus tai leikkaus, ahdistus, masennus, narsismi, uniongelmat, jatkuva ärsytys tai se, ettei tiedä mikä vaivaa, mutta jotain on vialla.

Et tarvitse terapiaan lähetettä, saat seuraavan vastaanottoajan nopeasti. Parhaat tulokset terapiassa syntyvät asiakkaan ja terapeutin välisestä luottamuksesta, jota haluan vaalia jokaisessa hetkessä omassa työssäni.

Sydän edellä mennään, olet lämpimästi tervetullut terapiaan.

Lisätietoja minusta löydät kotisivuiltani: www.mitasunsydansanoo.com