Valitse sivu

Juttusakki | Oulu

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta. Valitsemme keskustelunaiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista. Miehet itse päättävät keskustelunaiheet. Sitoutuminen kaudeksi on suositeltavaa.

Ryhmä on maksuton ja mukaan mahtuu noin kymmenen eri-ikäistä miestä. On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Tapaamiset kesällä 2021:

Juttusakki kokoontuu kesällä 2021 joka toinen keskiviikko 2.6. alkaen klo 18.00 – 20.00. 

Paikka

Laituri -kahvila, Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53, Oulu. Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa (sisäänkäynti Kansankadun puolelta, Kumppanuuskeskuksen ovesta).

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Tarvittaessa juttusakki laitetaan tauolle odottamaan koronatilanteen paranemista. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmään niin saat lisätietoja ao. henkilöiltä: 

Jarno, jamettov@gmail.com tai 040 7342124 (myös WhatsApp)
Mika, mtuomaal@gmail.com tai 0407173677 (myös WhatsApp)

Palautetta aiemmista ryhmistä

”Juttusakissa käydyissä keskusteluissa minulle syntyi vahva kokemus, että en ole asioideni kanssa yksin.”

”Juttusakissa oli helppo puhua omista jutuistaan. Sain paljon ajateltavaa toisten miesten tarinoista. Usein naurettiin yhdessä, vaikka oli ollut vakaviakin aiheita.”