Valitse sivu

Juttusakki | Oulu

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta. Valitsemme keskustelunaiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista. Miehet itse päättävät keskustelunaiheet. Sitoutuminen kevätkaudeksi on suositeltavaa.

Ryhmä on maksuton ja mukaan mahtuu noin kymmenen eri-ikäistä miestä. On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Tapaamiset kevätkaudella 2021:

Juttusakki kokoontuu joka tiistai klo 18.30 – 20.30 huhtikuusta toukokuun loppuun saakka.

Paikka

Laituri -kahvila, Kumppanuuskeskus
Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa (sisäänkäynti Kansankadun puolelta, Kumppanuuskeskuksen ovesta)
Kansankatu 53, Oulu

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Tarvittaessa sakkitoimintoja järjestetään etäyhteyksien välityksellä tai laitetaan tauolle odottamaan koronatilanteen paranemista. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Kartoitamme tilanteen uudestaan jäsenten osalta taas toukokuussa, jolloin on mahdollista päästä mukaan, mikäli paikkoja vapautuu.

Jarno, jamettov@gmail.com tai 040 7342124 (myös WhatsApp)
Mika, mtuomaal@gmail.com tai 0407173677 (myös WhatsApp)

Palautetta aiemmista ryhmistä

”Juttusakissa käydyissä keskusteluissa minulle syntyi vahva kokemus, että en ole asioideni kanssa yksin.”

”Juttusakissa oli helppo puhua omista jutuistaan. Sain paljon ajateltavaa toisten miesten tarinoista. Usein naurettiin yhdessä, vaikka oli ollut vakaviakin aiheita.”