Valitse sivu

Olutsakki | Järvenpää

Tervetuloa keskustelemaan oluesta ja maistelemaan sen ihmeellistä maailmaa! 

Olutsakin tarkoitus on tutustua erilaisiin oluttyyppeihin, istahtaa hetki alas ja keskustella maltaisista mestariteoksista rennossa miesporukassa.

Syväosaamista tai Keski-Euroopan olutkellarien hämyisiä kierroksia ei tarvitse olla kokemuksena rinkan pohjalla.Kiinnostus aiheeseen ja halu olla sosiaalisessa kanssakäymisessä riittää. Heitetään kravatit pois, maistellaan oluita, tutustutaan ja vaihdetaan kuulumisia.

Voimme myös tehdä vierailuja lähialueen pienpanimoihin (Tuusula, Mäntsälä yms.), kutsua asiantuntijoita paikalle (Keravan olutseura, Eikan Pub yms.) ja jonkun kerran kokata suolaista yhdessä oluen seuraksi. 

Kalenteri sovitaan yhdessä ryhmän kiinnostuksen mukaan. 

Sitoutuminen kaudeksi kerrallaan. Ei maksua mutta jokainen tuo mielellään aiheeseen liittyvän oluen mukanaan ja niitä sitten maistellaan yhdessä. Olutsakki sopii myös autolla tuleville miehille, eli maistelun ja keskustelun merkeissä tavataan.

Syksyn 2020 Olutsakki -illat

Kokoontumiset ovat Vanhalla Sahan koululla, Järvenpäässä:

  • TO 3.9., klo 18.30-21.00
  • TO 1.10., klo 18.30-21.00
  • KE 4.11., klo 18.30-21.00
  • KE 2.12., klo 18.30-21.00

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta.

Lisätiedot Petre Pomellilta :

petre.pomell@miessakit.fi ja 0407271905