Valitse sivu

Tommi Sarlin

Koulutus 
Kognitiivinen lyhytterapeutti, teologian maisteri ja hiljaisuuden retriitin ohjaaja. Psykoterapeuttikoulutuksessa Jyväskylän yliopiston integratiivisen psykoterapian koulutusohjelmassa.

Hinnat 
Yksilöterapia 75 € (45 min), pariterapia 140 € (90 min). Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Ajan voi peruuttaa maksutta edellisenä päivänä kello 12 mennessä. Muuten veloitetaan normaali maksu.

Vastaanotto 
040 3620410 ja tommisarlin@outlook.com

Tapaamispaikka 
Miessakit ry, Annankatu 16 B 28, Helsinki. Verkkotapaamiset Teamsin tai Zoomin kautta ovat myös mahdollisia.

Muuta huomioitavaa 
Mikäli tuen tarve liittyy miehen kokemaan väkivaltaan, Väkivaltaa kokeneet miehet -toiminta tarjoaa veloituksetta neuvontaa ja ohjattua vertaisryhmätoimintaa.

Tarjoan kognitiivista yksilö- ja pariterapiaa. Vastaan Miessakeissa Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminnasta, jossa kohtaan kriisiin joutuneita miehiä.

Aikaisempaa työkokemusta minulla on muun muassa kirkon perheneuvonnasta ja lastensuojelusta. Työotettani kuvaa esimerkiksi Daniel J. Siegelin ajatus siitä, että “hyvinvoinnin luominen – henkisessä elämässä, läheisissä ihmissuhteissa, jopa kehossa – on opittava taito.”

Työskentelen asiakkaiden muutaman kohdeongelman kanssa, jotka olemme paikantaneet yhdessä.

Keskityn erityisesti haittaa tuottavien ajatusten ja uskomusten sekä niihin liittyvien hankalien tunteiden käsittelyyn. Ajatukset, tunteet, keholliset tuntemukset ja käyttäytyminen liittyvät aina toisiinsa. 

Kun ajatuksia saadaan muokattua joustavampaan suuntaan, sillä on vaikutuksia myös muihin kokemuksiin. Harjoittelemme myös uusia käyttäytymistapoja.

Työskentelykielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.