Valitse sivu

Helsinki | Uutta elämää eläkkeellä -Juttusakki

Tämä Juttusakki on tarkoitettu eläkkeelle siirtymistä suunnitteleville tai viime aikoina jo eläköityneille miehille. Tarkoitus on yhdessä keskustellen, kokemuksia ja ideoita vaihtaen puhua eläkkeelle siirtyvien ja juuri siirtyneiden miesten mielestä tärkeistä asioista. Ajatustenvaihto ryhmässä on luottamuksellista ja vapaamuotoista. Tapaamisia myös teemoitetaan ja toisinaan mukana saattaa olla ulkopuolinen tai omasta porukasta tuleva alustaja.

Eläkkeelle jääminen on suuri elämänmuutos. Työelämän paineet, mutta myös sen tuomat merkitykset, puheenaiheet ja työkaverit jäävät taakse. Samalla kuitenkin tarjoutuu tilaisuus tehdä asioita, joihin aika ei ennen ole riittänyt.

Varsinkin miehillä työ muodostuu usein elämässä keskeiseksi kiinnostuksen kohteeksi. Työtä painetaan täydellä teholla joskus viimeiseen työpäivään asti. Tällöin eläkevuodet voivat tulla eteen yllättäen, ilman että niihin on ehtinyt varautua. Toiset taas ovat voineet hahmotella monenlaista tekemistä eläkeaikaa ajatellen.

Ryhmässä on tilaa muutamalle uudelle miehelle. Tervetuloa keskustelemaan hyvällä porukalla!

Aika

Kevätkauden 2022 kokoontumiset joka toinen tiistai klo 14-16, alkaen 11.1.2022.

Paikka

Miessakit ryn tilat, Annankatu 16 B 28, 00120 Helsinki (tai etänä TEAMS-alustalla ajankohtaisten koronarajoitusten mukaisesti)

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Tarvittaessa sakkitoimintoja järjestetään etäyhteyksien välityksellä tai laitetaan tauolle odottamaan koronatilanteen paranemista. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Lisätiedot: Vertaisohjaaja pertti.rantanen(at)hotmail.com