Valitse sivu

Helsinki | Uutta elämää eläkkeellä -Juttusakki


Tarkoitus on leppoisassa ja luottamuksellisessa miesporukassa käydä läpi erilaisia ryhmää kiinnostavia aiheita kahvikupin äärellä. Juttusakki tarjoaa hyvää seuraa ja yhteisön, johon kuulua ilman erityisiä velvoitteita. Välillä käy myös asiantuntijavieraita. Pääosa kokoontumisista pidetään Miessakkien toimistolla Vanhan kirkkopuiston vieressä. Usein teemme myös tutustumiskäyntejä eri kohteisiin. Jäsenmaksuja ei kerätä. Mahdolliset pääsylippukulut, yms. jokainen maksaa itse.

Uutta elämää eläkkeellä -juttusakki on perustettu muutama vuosi sitten sen havainnon perusteella, että ennen kaikkea miehet jäävät työuran päättyessä usein ulos paitsi työn tarjoamasta elämänsisällöstä ja tarpeellisuuden kokemuksesta, myös työkavereiden porukoista ja juttuseurasta. Tilanteeseen ei aina osata varautua ja muutoksen suuruus voi yllättää. Tätäkin on Juttusakissa mahdollista käsitellä.

Taustalla ja asemalla ei ole väliä. Ryhmään kuuluu miehiä erilaisista taustoista, joilla on kokemusta monilta eri aloilta. Kaikki ovat samalla viivalla. Tervetuloa keskustelemaan hyvällä porukalla!

Aika

Keväällä 2024 sakki kokoontuu joka toinen tiistai 9.1.−28.5. klo 14−16.

Paikka

Miessakit ry:n tilat, Annankatu 16 B 28, 00120 Helsinki (tai etänä TEAMS-alustalla)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Juttusakki on tällä hetkellä täynnä.