Valitse sivu

Helsinki | Uutta elämää eläkkeellä -Juttusakki

Tämä Juttusakki on tarkoitettu eläkkeelle siirtymistä suunnitteleville tai viime aikoina jo eläköityneille miehille. Tarkoitus on yhdessä keskustellen, kokemuksia ja ideoita vaihtaen puhua eläkkeelle siirtyvien ja juuri siirtyneiden miesten mielestä tärkeistä asioista. Ajatustenvaihto ryhmässä on luottamuksellista ja vapaamuotoista. Tapaamisia myös teemoitetaan ja toisinaan mukana saattaa olla ulkopuolinen tai omasta porukasta tuleva alustaja.

Aika

Aloitamme ti 11.8.2020 klo 14-16. Tapaamiset joka toinen viikko syyskauden ajan tiistaisin samaan aikaan. Viimeinen kerta ti 22.12.2020.

Koronarajoitusten tiukentuessa tapaamiset järjestetään sähköisesti TEAMS -alustalla.

Paikka

Miessakit ry, Annankatu 16 B 28, 00120 Helsinki (tai TEAMS koronarajoitusten tiukentuessa)

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

HUOM!, sakki on täynnä tällä hetkellä.

Lisätiedot: Vertaisohjaaja pertti.rantanen(at)hotmail.com

Eläkkeelle jääminen on suuri elämänmuutos. Työelämän paineet, mutta myös sen tuomat merkitykset, puheenaiheet ja työkaverit jäävät taakse. Samalla kuitenkin tarjoutuu tilaisuus tehdä asioita, joihin aika ei ennen ole riittänyt.

Varsinkin miehillä työ muodostuu usein elämässä keskeiseksi kiinnostuksen kohteeksi. Työtä painetaan täydellä teholla joskus viimeiseen työpäivään asti. Tällöin eläkevuodet voivat tulla eteen yllättäen, ilman että niihin on ehtinyt varautua. Toiset taas ovat voineet hahmotella monenlaista tekemistä eläkeaikaa ajatellen.