Valitse sivu

Juttusakki | Herttoniemi

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta. Valitsemme keskustelunaiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista.

Ryhmä on maksuton ja mukaan mahtuu noin 10 eri-ikäistä miestä. On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Syksy 2021

Syyskauden kokoontumiset pidetään 20.9. alkaen aina maanantaisin klo 17.30-19.30. Kokoonnutaan Herttoniemen kirjaston ja nuorisotilan kokoustiloissa, osoitteessa Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki.

Tarvittaessa korona-tilanteen mukaisesti siirretään ryhmä etävälineillä toteutettavaksi.

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Tarvittaessa sakkitoimintoja järjestetään etäyhteyksien välityksellä tai laitetaan tauolle odottamaan koronatilanteen paranemista. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

tapio.koskenmaki@gmail.com | 050 539 2350

Palautetta aiemmista ryhmistä:

”Juttusakissa käydyissä keskusteluissa minulle syntyi vahva kokemus, että en ole asioideni kanssa yksin.”

”Juttusakissa oli helppo puhua omista jutuistaan. Sain paljon ajateltavaa toisten miesten tarinoista. Usein naurettiin yhdessä, vaikka oli ollut vakaviakin aiheita.”