Valitse sivu

Turun vertaismiehemme Kai Parviainen työskentelee tulevan talven Inarissa, ja on perustanut paikkakunnalle myös oman Juttusakin.

Inarin Juttusakki aloittaa talvikauden 2022-2023 infotilaisuudella torstaina 27.10.2022 klo 17.30 osallisuuskeskus Ainolassa, os. Petsamontie 9. Sakki kokoontuu torstaisin klo 17.30 alkaen Ainolassa, ellei toisin yhdessä sovita.

Ilmojen salliessa on mahdollista myös tavata ulkoillen, laavulla yms. Tarkoituksena on vaihtaa rennosti ajatuksia kaikesta toiminnasta, mutta myös miehenä olemisesta ja tulevasta juttusakista. Toivomme, että miehet löytävät tämän erinomaisen tavan viettää aikaa yhdessä.

Ryhmä on maksuton. On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Vertaismies Kai Parviainen
kai.parviainen(at)inari.fi

Sakin oma sivu:
Juttusakki | Inari | Miessakit Ry