Valitse sivu

Juttusakki | Inari

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta. Valitsemme keskustelun aiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista, esim. parisuhdeongelmista, vanhemmuuden haasteista, omista tarpeista, yksinäisyydestä, mielenterveysongelmista, päihdeongelmista, läheisen kuolemasta. Ihan mistä vaan haluamme keskustella.

Ryhmä on maksuton. On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Talvi 2022-2023

Inarin Juttusakki aloittaa talvikauden 2022-2023 infotilaisuudella to 27.10 klo 17.30 osallisuuskeskus Ainolassa, os. Petsamontie 9. Ilmojen salliessa on mahdollista myös tavata ulkoillen, laavulla yms. Tarkoituksena on vaihtaa rennosti ajatuksia kaikesta toiminnasta, mutta myös miehenä olemisesta ja tulevasta juttusakista. Tervetulleita ovat kaikki asiasta kiinnostuneet miehet.

Juttusakki kokoontuu kerran viikossa klo 17.30 alkaen Ainolassa, aina torstaisin tai jos toisin yhdessä sovitaan (27.10.2022-16.2.2023)

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta. Tapaamiset käydään tarvittaessa etänä Teamsin kautta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Vertaismies Kai Parviainen
kai.parviainen(at)inari.fi | 050 4300774