Valitse sivu

Juttusakki | Inari

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta. Valitsemme keskustelun aiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista, esim. parisuhdeongelmista, vanhemmuuden haasteista, omista tarpeista, yksinäisyydestä, mielenterveysongelmista, päihdeongelmista, läheisen kuolemasta. Ihan mistä vaan haluamme keskustella.

Ryhmä on maksuton. On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Kevät 2023

Inarin Juttusakki aloittaa kevätkauden 2023 infotilaisuudella 9.3. klo 18 osallisuuskeskus Ainolassa, os. Petsamontie 9. Tarkoituksena on vaihtaa rennosti ajatuksia kaikesta toiminnasta, mutta myös miehenä olemisesta ja tulevasta juttusakista. Tervetulleita ovat kaikki asiasta kiinnostuneet miehet.

Jatkamme kokoontumisia Ainolassa kerran viikossa torstaisin klo 18 alkaen, tai jos toisin yhdessä sovitaan (9.3-25.5.2023). Ilmojen salliessa on mahdollista myös tavata ulkoillen, laavulla, yms.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Vertaismies Kai Parviainen
kai.parviainen(at)inari.fi | 050 4300774

Ilmoittautumalla ryhmään hyväksyt antamiesi tietojen käyttämisen Miessakkien tietosuoja- ja rekisteriselosteen mukaisesti. Lisätietoja selosteesta.