Valitse sivu

Miessakkien etänä toteutettavien nettijoogaryhmien loppuvuoden kaudet käynnistyvät marraskuussa!


Äijäjooga sopii kaikille miehille. Helppoa ja rentouttavaa. Yksinkertaisia liikkeitä, jotka venyttävät ja voimistavat kehoa monipuolisesti. Keskittymis-, koordinaatio- ja tasapainoharjoituksia kilpailuvapaalla vyöhykkeellä. Jäbäjooga on jonkin verran voimakkaampaa kuin äijäjooga.


Ei uskontoa, ei mystiikkaa. Erikoisvarusteita ei tarvita, väljät ja mukavat vaatteet riittävät. Jokainen tekee harjoitusta oman kehon tuntemusten mukaisesti, toinen vähemmän, toinen vähän enemmän. Ei ikärajaa.


ÄIJÄJOOGATiistaisin klo 18.00 – 19.30.Kurssi B: 2.11. – 4.12. (10 krt)


JÄBÄJOOGAMaanantaisin klo 18.00 – 19.30.Kurssi B: 1.11. – 3.12. (10 krt)


Yhden jakson hinta 90 euroa. Jaksolle B voi tulla, vaikka ei olisi ollut jaksolla A. Miessakkien jäsenille 15 % alennus.


Lue lisää ja ilmoittaudu Toiminnan Miesten verkkosivuilla.