Valitse sivu

Nettiäijäjooga ja -jäbäjooga

Nettijoogaa varten tarvitset nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai älykännykän. Laitteiden ja ohjelmien ei tarvitse olla viimeisintä mallia, mutta noin 10 vuotta vanha tietokone saattaa olla liian vanha. Asia selviää vain kokeilemalla. Nettiyhteys tapahtuu zoom-ohjelman avulla. Sinun ei tarvitse asentaa zoom-ohjelmaa koneeseen. Riittää, että aktivoit ilmoittautumisen jälkeen saamasi linkin. Tarkemmat tiedot saat ilmoittautumisen jälkeen.

Äijäjooga

Äijäjooga sopii kaikille miehille. Helppoa, rentouttavaa ja virkistävää. Yksinkertaisia liikkeitä, jotka venyttävät ja voimistavat kehoa monipuolisesti. Keskittymis-, koordinaatio- ja tasapainoharjoituksia kilpailuvapaalla vyöhykkeellä.

Opettelemme hengittämään tasaisemmin ja syvemmin. Tarkoitus ei ole seistä päällä, vaan vakaasti ja vapaasti jaloilla. Vapautetaan vähitellen kehoa, mieltä ja hengitystä. Pitkä loppurentoutus.

Ei uskontoa, ei mystiikkaa. Et myöskään tarvitse erikoisvarusteita, väljät ja mukavat vaatteet riittävät.

Äijäjoogan pääsyvaatimukset:

  • Riittävän kankea
  • Lattia on alaspäin kurkottaessa pelottavan kaukana
  • Kyky hengittää sisään ja ulos
  • Halu kilpailuvapaaseen vyöhykkeeseen
  • Hiirilavantauti tai muu tietokonevamma
  • Hikoilun ja pakolla pusertamisen vierastaminen
  • Posketon uteliaisuus kokeilla kaikkea uutta
  • Sukupuoli: ÄIJÄ
  • Mitä jäykempi äijä, sen parempi

Jokainen tekee harjoitusta oman kehon tuntemusten mukaisesti, toinen vähemmän, toinen vähän enemmän. Ei ikärajaa. Ennakkotietoja tai kokemusta ei tarvita.

Jos epäilet nettijoogan tai tietokoneyhteyksien toimivuutta, voit kokeilla kerran ilmaiseksi ja vasta sitten päättää osallistumisestasi.

Jäbäjooga

Jäbäjooga on jonkin verran voimakkaampaa kuin äijäjooga. Ei kuitenkaan seisota päällä. Keskittymisen syventämisen ja hengityksen avaamisen avulla käännetään mieli auvoisampaa asentoon. Ei ikärajaa.  Ennakkotietoja tai kokemusta joogasta ei tarvita.

Varusteet

Tärkeimmät varusteet: avoin mieli ja löysät housut. Kiristämättömät vaatteet ovat eduksi, mutta joku jäbäjoogaa farkuissakin.

Ajankohdat ja hinnat

ÄIJÄJOOGA, kevät 2022
Tiistaisin klo 18.00 – 19.30.
Kurssi A: 1.2. – 29.3. 2022 (9 krt)
Kurssi B: 5.4. – 7.6. 2022 (9 krt, tiistaina 19.4. ei joogaa)
Yhden jakson hinta 80 euroa. Jaksolle B voi tulla, vaikka ei olisi ollut jaksolla A. Miessakkien jäsenille 15 % alennus.

JÄBÄJOOGA, kevät 2022
Maanantaisin klo 18.00 – 19.30.
Kurssi A: 31.1. – 28.3. 2022 (9 krt)
Kurssi B: 4.4. – 6.6. 2022 (9 krt, toisena pääsiäispäivänä, ma 18.4. ei joogaa)
Yhden jakson hinta 80 euroa. Jaksolle B voi tulla, vaikka ei olisi ollut jaksolla A. Miessakkien jäsenille 15 % alennus.

Lisätietoja

ohjaaja Veikko Tarvainen
+358 40 778 4895
veikko.toivonpoika@gmail.com
www.aijajooga.fi

Ilmoittautuminen

Valitse lomakkeesta oletko ilmoittautumassa äijä- vai jäbäjoogaan ja a- vai b-kaudelle.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt annettujen tietojen käyttämisen Miessakkien tietosuoja- ja rekisteriselosteen mukaisesti. Lisätietoja selosteesta.