Valitse sivu

Miessakkien joogaryhmät ovat jälleen kevätkaudella tarjolla etänä nettivälitteisesti. Miehille suunnatut äijä- ja jäbäjoogaryhmät alkavat helmikuussa. Tervetuloa veteraaneille ja uusille tulokkaille! Kauden ensimmäinen kokeilukerta on osallistujille ilmainen!

Äijäjooga sopii kaikille miehille. Helppoa ja rentouttavaa. Yksinkertaisia liikkeitä, jotka venyttävät ja voimistavat kehoa monipuolisesti. Keskittymis-, koordinaatio- ja tasapainoharjoituksia kilpailuvapaalla vyöhykkeellä. Jäbäjooga on jonkin verran voimakkaampaa kuin äijäjooga.

Ei uskontoa, ei mystiikkaa. Erikoisvarusteita ei tarvita, väljät ja mukavat vaatteet riittävät. Jokainen tekee harjoitusta oman kehon tuntemusten mukaisesti, toinen vähemmän, toinen vähän enemmän. Ei ikärajaa.

Nettijoogaryhmät korvaavat koronan vaikutuksesta perutut Helsingin joogaryhmät.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!