Valitse sivu

Miehet jäävät erotilanteessa usein aivan yksin. Itse eron kokenut, tehtäväänsä koulutettu vertaistukihenkilö tukee eromiehen jaksamista, kuuntelee ja neuvoo käytännön asioissa. Tarvittaessa tukihenkilö voi olla mukana vanhemmuuteen liittyvissä sopimusneuvotteluissa.

Miessakkien Erosta Elossa -toimijat järjestävät EETU-tukihenkilökoulutuksen Lahdessa. Ilmainen koulutus käsittää mm. seuraavia elementtejä: mies ja ero, erotukeminen, tukihenkilötoiminta ja kriisiauttaminen. Oppimismenetelminä ovat luennot, tilanneharjoitukset, ryhmätyöt, itsenäiset tehtävät ja oppimispäiväkirja.

Koulutukseen voi osallistua asuinpaikasta riippumatta ja koulutuksen käyneet toimivat tukihenkilöinä omilla paikkakunnillaan.

EETU-koulutus järjestetään lauantaisin 14.11. ja 28.11.2020. Paikkana Miessakit ry:n Lahden toimipiste, osoitteessa Aleksanterinkatu 30, Lahti.

Katso lisätiedot Miessakkien netistä: https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/erosta-elossa/eetu-erosta-elossa-tukihenkilotoiminta/eetu-tukihenkilokoulutus-lahti/