Valitse sivu

Miessakkien joogaryhmät ovat syksyllä tarjolla ensimmäistä kertaa etänä nettivälitteisesti. Miehille suunnatut äijä- ja jäbäjoogaryhmät alkavat syyskuun lopulla.

Äijäjooga sopii kaikille miehille. Helppoa ja rentouttavaa. Yksinkertaisia liikkeitä, jotka venyttävät ja voimistavat kehoa monipuolisesti. Keskittymis-, koordinaatio- ja tasapainoharjoituksia kilpailuvapaalla vyöhykkeellä. Jäbäjooga on jonkin verran voimakkaampaa kuin äijäjooga.

Ei uskontoa, ei mystiikkaa. Erikoisvarusteita ei tarvita, väljät ja mukavat vaatteet riittävät. Jokainen tekee harjoitusta oman kehon tuntemusten mukaisesti, toinen vähemmän, toinen vähän enemmän. Ei ikärajaa.

Nettijoogaryhmät korvaavat koronan vaikutuksesta perutut Helsingin joogaryhmät.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/toiminnan-miehet/sakit/aija-ja-jabajoogat/nettiaijajooga-ja-jabajooga/