Valitse sivu

Isien taloussakki

Miessakit ry:n Toiminnan Miesten vapaaehtoiset järjestävät keväällä 2021 Isien taloussakin.

Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti ja pilottiluontoisesti kolme kertaa kevään aikana arki-iltaisin. Vaikka toiminnan toteutus pohjaa vankkaan talousalan ammattikokemukseen, se ei tarjoa ammattiapua. Ideana on alustusten pohjalta tarjota lapsiperheen isälle foorumi pohtia omaa ”talousidentiteettiään” ja oppia uutta raha-asioista vertaisseurassa. Teemoitettujen kokoontumisten aiheina ovat mm. oma ja perheen budjetti, talous osana parisuhdetta, taloudenhallinta/mielenhallinta ja sijoittaminen osana omaa ja jälkeläisten kestävää taloutta. Vaikka alustuksilla on valmis runko, osallistujat voivat oman aktiivisuutensa kautta vaikuttaa teemoihin ja niiden käsittelyyn vertaisuuden hengessä. Kokoontumisten välille osallistujat saavat myös ohjeet itsenäiseen työskentelyyn talousteeman parissa.

Osallistuminen on maksutonta. Osallistujien toivotaan osallistuvan kaikkiin kevään tapaamisiin. Mukaan otetaan maksimissaan 7 perheellistä tai perheenlisäystä odottavaa miestä. Taloussakin vetäjinä toimivat KTM Juha Riihimäki ja yrittäjä Tomi Tuomainen.

Aika ja paikka

Kokoontumiset virtuaalisesti etänä keskiviikkoisin 31.3.; 14.4. ja 28.4. klo 18.30 – 20.00.

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Tarvittaessa sakkitoimintoja järjestetään etäyhteyksien välityksellä tai laitetaan tauolle odottamaan koronatilanteen paranemista. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset ma 29.03.2021 mennessä sähköpostitse: petri.ohman@miessakit.fi. Tervetuloa mukaan!