Valitse sivu

Oletko eronnut, sinulla on lapsia ja tapaamisten toteutumisen tueksi on vahvistettu tai määrätty valvotut vaihdot? Vastaa kyselyyn!

Webropol-kyselyyn vastaamalla osallistut Lapin yliopistossa tehtävään Pro gradu- tutkielmaan aiheesta valvotut vaihdot ja yhteistyövanhemmuuden vahvistuminen eron jälkeen. Tutkimuksen tarkoituksena on antaa ääni vanhemmille, joilla on henkilökohtaista kokemusta eron jälkeen lapsen tapaamiseen vahvistetuista tai määrätyistä valvotuista vaihdoista. Jokainen vastaus on tärkeä ja auttaa saamaan arvokasta lisätietoa yhteistyövanhemmuudesta ja sen tukemisesta haastavissa tilanteissa. Lisäksi tieto auttaa lasten valvottujen vaihtojen kehittämistä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja vastaajan henkilöllisyys ei paljastu missään tutkimuksen vaiheessa. Valmiista tutkielmasta ei voi tunnistaa yksittäisiä osallistujia. Tutkimusaineistoa säilytetään tietoturvallisesti ja tutkielman valmistuttua aineisto hävitetään tietoturvallisesti.

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Vastausaikaa on 20.10.2023 asti.

Vastaa kyselyyn tästä.