Valitse sivu

Väkivaltaa Kokeneet Miehet -palvelu järjestää ohjatun vertaisryhmän, johon voi hakeutua tai ohjata miehiä, jotka ovat kokeneet väkivaltaa pari- tai lähisuhteissaan. Ryhmä aloittaa torstaina 25.8.2022 klo 17 ja kokoontuu torstaisin yhteensä kymmenen kertaa. Ryhmä toteutetaan verkkotapaamisina ja siihen voivat osallistua miehet kautta maan.

Ryhmässä käydään läpi väkivaltakokemuksia luottamuksellisesti ja tasavertaisesti. Toisten kokemusten kuuleminen ja omien tuntemusten jakaminen auttavat jäsentämään omaa tilannetta. Osallistuja voi löytää uusia näkemyksiä ja toimintatapoja. Ryhmä on luottamuksellinen ja maksuton.

Ilmoittautumiset viimeistään 7.8. 2022.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Vastaava väkivaltatyöntekijä Tommi Sarlin
tommi.sarlin(at)miessakit.fi | 044 751 1344

VKM Miessakkien nettisivuilla