Valitse sivu

Haluatko auttaa muita isiä? Haluatko olla mukana tukemassa pienten lasten isiä?

MASI-chatissa isät saavat tilaisuuden keskustella anonyymisti, jos sattuu olemaan niin, että ei vaikka oikein ole aiheen tai juttukaverin puolesta helppoa purkaa tuntojaan.

Etsimme uusia vapaaehtoisia auttajia täydentämään auttajaverkostoa.

Miten mukaan?

Voit hakea vertaisauttajaksi, jos koet aitoa auttamisen halua ja tahdot olla mukana tukemassa pienten lasten isiä. Vertaisauttajalta edellytetään omaa kokemusta isyydestä sekä valmiutta kohdata verkkoympäristössä miesten kertomuksia perhetilanteistaan, johon liittyy mieliala- tai masennusoireilu. Aiempaa kokemusta vertaisauttamisesta tai verkkotyöskentelystä ei tarvita. Tehtäviin tarjotaan koulutus sekä jatkuva työnohjauksellinen tuki.

Toimiminen MASI-chatissa vie aikaa 1-2 kertaa kuukaudessa 2 tuntia kerrallaan syyskuusta joulukuuhun ja tammikuusta-kesäkuulle. MASI-chatissa päivystää aina kaksi koulutettua vapaaehtoista, jotka ovat isiä itsekin.

Vapaaehtoisten koulutus järjestetään lauantaina 20.8. Tampereella tai Lahdessa ja se kestää yhden päivän. Miessakit ry tarjoaa osallistujille päivän ruokailut sekä korvaa matkakulut.  Toivomme osallistujilta kykyä osallistua palveluun syys- tai kevätkausiksi kerrallaan.

Lähetä meille vapaamuotoinen esittely itsestäsi sähköpostitse 8.8. mennessä osoitteeseen masi@miessakit.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Haastattelemme kaikki yhteyttä ottaneet.

MASI-chat on osa Miessakit ry:n valtakunnallista MASI-toimintaa, joka tarjoaa apua isille pikkulapsivaiheessa ilmeneviin masennus- ja mielialaoireisiin itsellä tai puolisolla. Chatin ohella muita tukimuotoja ovat yksilö- ja ryhmämuotoiset tukipalvelut kasvotusten sekä etäyhteyksin. Asiakkaina asioineet isät ovat kokeneet saaneensa palvelusta apua omaan tilanteeseensa ja toimintakykynsä parantuneen elämän eri alueilla.

Yhteystiedot

MASI | masi@miessakit.fi
Henri Hyttinen | 044 765 8007 | henri.hyttinen@miessakit.fi
Puutarhakatu 16 B (6.krs), 33210 Tampere