Valitse sivu

Isille suunnattu MASI-chat jatkuu keväällä keskiviikkoisin Tukinetissä. MASI-chatissa sana on vapaa ja osallistujat voivat nostaa keskusteluun heitä itseään koskettavia aiheita. Aiemmin keskustelut ovat liittyneet teemoihin kuten mielenterveys ja hyvinvointi, isyys ja vanhemmuus, perhe-elämä, parisuhde. Chatissa keskustelu käydään anonyymisti ja luottamuksellisesti.

MASI-chatissa päivystää aina kaksi koulutettua vapaaehtoista, jotka ovat isiä itsekin. Vapaaehtoisten kanssa käyty keskustelu antaa uusia näkökulmia ja kokemuksen siitä että et ole yksin. Chat on osa Miessakit ry:n valtakunnallista MASI-toimintaa, joka tarjoaa apua isille pikkulapsivaiheessa ilmeneviin masennus- ja mielialaoireisiin itsellä tai puolisolla. Chatin ohella muita tukimuotoja ovat yksilö- ja ryhmämuotoiset tukipalvelut kasvotusten sekä etäyhteyksin.

Asiakkaina asioineet isät ovat kokeneet saaneensa palvelusta apua omaan tilanteeseensa ja toimintakykynsä parantuneen elämän eri alueilla. Isäksi muuten tulee vuodessa n. 19 000 miestä (Tilastokeskus) ja tutkimustiedon valossa masennusoireita ilmenee n. kymmenellä prosentilla.

Ensimmäinen MASI-chat on keskiviikkona 30.3.2022 klo 20.00 – 22.00. Chat jatkuu kevään ajan keskiviikkoisin aina 1.6. asti!

Etsimme uusia vapaaehtoisia auttajia täydentämään auttajaverkostoa. Toimiminen MASI-chatissa vie aikaa 2 tuntia kerrallaan 1-2 kertaa kuukaudessa. Vapaaehtoisten koulutus järjestetään 24.8. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää masi(at)miessakit.fi.

Lisätietoja
MASI-chat Tukinetissä
MASI Miessakkien sivuilla

Yhteystiedot
MASI | masi(at)miessakit.fi
Henri Hyttinen | Vastaava työntekijä
044 765 8007 | henri.hyttinen(at)miessakit.fi