Valitse sivu

Oulun Juttusakki kokoontuu 2.2. 2022 alkaen joka keskiviikko klo 17.30 – 19.30 Kumppanuuskeskuksen 1. kerroksessa Resiina-kokoustilassa, Kansankatu 53, Oulu (sisäänkäynti Vanhantullinkadun puolelta).

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta. Valitsemme keskustelunaiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista. Sitoutuminen kaudeksi on suositeltavaa. Ryhmä on maksuton ja mukaan mahtuu noin kymmenen eri-ikäistä miestä.

Seuraamme koronatilanteen kehitystä ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.


Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Jarno | jamettov@gmail.com | 040 7342124 (myös WhatsApp)
Mika | mtuomaal@gmail.com | 0407173677 (myös WhatsApp)