Valitse sivu

Miestyön koulutusohjelma on Miessakkien 24.8.2022-15.3.2023 järjestämä koulutuskokonaisuus, joka muodostuu kymmenestä koulutuspäivästä. Koulutusohjelman tarkoitus on tutustuttaa osallistujat mieserityiseen työotteeseen, käydä esimerkkien kautta läpi miesten auttamisen erityispiirteitä sekä antaa osallistujille välineitä miehiä löytävien ja heitä laadukkaasti kohtaavien palveluiden rakentamiseen.

Koulutuspäivät järjestetään Helsingissä Miessakit ry:n luentosalissa, osoitteessa Annankatu 16 B 28. Koronatilanteen niin vaatiessa koulutuspäivät toteutetaan etäyhteyksin.

Opintokerrat sisältävät asiantuntijan alustuksen kyseisestä teemasta, keskustelua ja luennoitsijan ohjaamia harjoitteita. Koulutusohjelma sisältää myös tehtäviä, jotka opiskelijat tekevät kertojen välissä.

Opintopäivät alkavat kello 9:00 ja loppuvat 15:30. Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko ja iltapäivällä kahvitauko.

Miestyön opintokokonaisuuden hinta on 1850 € (alv 0 % – Miessakit ry ei ole arvonlisäverovelvollinen). Maksun voi suorittaa kahdessa erässä. Hintaan sisältyy aamukahvi sekä iltapäiväkahvi kahvileivällä.

Koulutukseen otetaan enintään 16 osallistujaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutusohjelmaan!