Valitse sivu

Onko sinulla pulmia erektion kanssa tai pohdituttaako peniksen toimintavarmuus? Kärsitkö halun puutteesta tai elämääsi haittaavasta erektiohäiriöstä? Kaipaatko tästä kaikesta tietoa, mutta et ole löytänyt yleistajuista luettavaa, joka antaisi sinulle apua ja vertaistukea?

Tiedetoimittaja Helen Partti on kirjoittamassa aiheesta tietokirjaa ja etsii nyt henkilöitä, jotka voisivat kertoa oman tarinansa. Juuri sinun tarinasi lukeminen voi auttaa monia muita samassa tilanteessa olevia, niin miehiä kuin heidän kumppaneitaankin. Et ole yksin.

Partti on toimittajana tehnyt paljon tieteeseen ja terveyteen liittyviä artikkeleita. Tekeillä oleva kirja liittyy seksuaaliterveyden osa-alueeseen, josta on kirjoitettu toistaiseksi vähän. Partin edellinen kirja ”Tiedenaisia – Suomalaisia tutkimuksen ytimessä” ilmestyi Docendolta vuonna 2019. Nyt tekeillä olevan kirjan on määrä ilmestyä keväällä 2023.

Haastatteluista Partti toteaa: ”Haastattelisin sinua mieluiten kasvotusten, mutta muutkin yhteydenpitotavat käyvät. Voimme puhua puhelimessa tai vaikkapa Teamsissa. Voit kertoa tarinasi anonyymisti ja niin, ettei sinua tunnisteta tekstistä. Takaan sinulle turvallisen ja miellyttävän haastattelukokemuksen. Ota rohkeasti yhteyttä! Voit soittaa minulle, lähettää tekstiviestin tai kirjoittaa sähköpostia. Tietosi ovat minulla turvassa.”

Yhteystiedot +358 40 8389 688 | helen(at)helenpartti.com