Valitse sivu

Osana Paikka auki -avustusohjelmaa haemme Helsingin toimipisteeseemme (Miessakit ry, Annankatu 16 B 28, FI-00120 HELSINKI) määräaikaiseen (12kk) työsuhteeseen TOIMISTOSIHTEERIÄ.

Keskeisiä tehtäviä ovat puhelin- ja sähköpostiliikenteen hoitamiseen osallistuminen, postitukseen liittyvät tehtävät (postin vastaanottoa, jakelua, pakkaamista, lähettämistä), kaupassa ja postissa käynti, asiakasliikenteen ohjaamisessa ja valvonnassa avustaminen, kokous- ym. materiaalien kopiointi, kokousten valmistelussa avustaminen (mm. kalusteiden järjestelyä ja tarjoilujen esillepanoa), ilmoitustaulun ja esitetelineiden täyttäminen, avustaminen kahvion tilajärjestelyissä ja astianpesukoneen täytössä, ja myös avustaminen kevyissä kiinteistönhuollollisissa tehtävissä (esim. lamppujen vaihdot, saniteettitilojen varusteiden täyttö). Osaamisen karttuessa nuorelle voidaan tarjota tai osoittaa myös muita avustavia ja itsellisempiäkin tehtäviä esimerkiksi viestintään ja muuhun järjestön hallintoon liittyen.

Toimistosihteeri toimii osana Miessakkien hallintotiimiä tiiviissä yhteistyössä järjestösihteerin kanssa.

Miessakit ry:n toimintaperiaatteiden mukaisesti kaikki työntekijämme ovat miehiä.

Paikka auki -avustusohjelmassa tulee seuraavien kriteerien täyttyä: palkattava henkilö on alle 30-vuotias ja hän ei ole työelämässä eikä tutkintoon johtavassa koulutuksessa.
Tutustu Paikka auki -ohjelmaan: www.paikka-auki.fi

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 31.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.alen@miessakit.fi. Hakemukseen ja sähköpostin aihekenttään tunniste PA2022.

Paikka täytetään STM:n vahvistettua avustuspäätöksen helmikuun alkupuolella.

Lisätiedot

Antti Alén
hallinto- ja viestintäpäällikkö
+358 500 934 303
antti.alen@miessakit.fi
www.miessakit.fi

Miessakit ry pitäähuolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaaksemme miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Miesten tueksi. Kaikkien hyväksi.