Valitse sivu

Tervetuloa keskustelemaan oluesta ja maistelemaan sen ihmeellistä maailmaa! Olutsakin tarkoitus on tutustua erilaisiin oluttyyppeihin, istahtaa hetki alas ja keskustella maltaisista mestariteoksista rennossa miesporukassa.

Syväosaamista tai Keski-Euroopan olutkellarien hämyisiä kierroksia ei tarvitse olla kokemuksena rinkan pohjalla. Kiinnostus aiheeseen ja halu olla sosiaalisessa kanssakäymisessä riittää. Heitetään kravatit pois, maistellaan oluita, tutustutaan ja vaihdetaan kuulumisia.

Sitoutuminen kaudeksi kerrallaan. Ei maksua mutta jokainen tuo mielellään aiheeseen liittyvän oluen mukanaan ja niitä sitten maistellaan yhdessä. Olutsakki sopii myös autolla tuleville miehille, eli maistelun ja keskustelun merkeissä tavataan.

Aika ja paikka:

Tarkat kokoontumisajat ja -paikat sovitaan aina erikseen ryhmän kiinnostuksen mukaan. Seuraavan tapaamisen tietoja voi tiedustella sakin vetäjältä.

Lisätietoja: https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/toiminnan-miehet/sakit/olutsakki-jarvenpaa/