Valitse sivu

Miessakkien Väkivaltaa Kokeneet Miehet -palvelu (VKM) järjestää Helsingissä Lapinlahden sairaalan auditoriossa 24. marraskuuta klo 12–16 katuväkivaltaa käsittelevän seminaarin teemalla Normaalia väkivaltaa. Tilaisuus myös streemataan.

VKM haluaa käydä keskustelua teemoista, jotka tulivat esiin Normaali väkivaltaa – miehet katuväkivallan kokijoina -selvityksessä (2021).

Seminaarissa ovat paikalla raportin laatineet VKM:n työntekijät Jussi Pekkola, Tommi Sarlin sekä Miessakkien kehittämis- ja koulutuspäällikkö Joonas Kekkonen. Mukana asiantuntijoina myös Miia Laakso, puheenjohtaja Huoma ry, Harri Soininen, Helsingin poliisi, ennaltaehkäisevä toiminta, Karoliina Suonpää, väitöskirjatutkija Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti ja Satu Lidman, väkivaltatutkija, EraseGBV-hanke, Tampereen yliopisto.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen