Valitse sivu

Erosta Elossa -toiminnan eroryhmissä osallistujat pääsevät kuulemaan toisten miesten erotilanteista ja saavat tukea oman eronsa käsittelyyn. Ryhmät on tarkoitettu erokriisissä painiskeleville miehille, mutta myös jo pidempään eronneena olleille, jotka kokevat eron jälkimaininkien yhä koettelevan tavalla tai toisella itseään.

Syksyn avoinna olevat eroryhmät:
Valtakunnallinen verkkoryhmä II alkaa 21.10
Espoon eroryhmä alkaa 28.9.
Hyvinkään eroryhmä alkaa 4.10.
Järvenpään eroryhmä alkaa 12.10.
Lahden eroryhmä alkaa 27.9.
Lahden eroryhmä II alkaa 20.10.
PK-seutu eroryhmä II alkaa 1.11.
Tampereen eroryhmä II alkaa 16.11.
Turun eroryhmä II alkaa 13.10.
Online Divorce Support Group for Men in English alkaa 27.9.

Ryhmiin voi olla mahdollista tarvittaessa osallistua vielä ensimmäisen kokoontumisen jälkeen jos ryhmässä on vielä tilaa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut suoraan eroryhmän ohjaajalle. Koronatilanteen mukaisesti ryhmät toteutetaan tarvittaessa verkkovälitteisesti.

Lisätietoja kaikista eroryhmistä Erosta Elossa -verkkosivuilta.