Valitse sivu

Miesten kirjallisuussakkiin kutsutaan mukaan miehiä, jotka haluavat yhdessä seikkailla kirjallisuuden historiassa nykypäivän näkökulmasta. Ryhmän fokus on “mieskirjallisuudessa”, joka voidaan käsittää sangen laaja-alaisesti. Osallistujat voivat ehdottaa käsiteltäviä teoksia. Ryhmä on maksuton. Teokset pyritään myös valitsemaan niin, että tarvittava määrä kappaleita löytyy kirjastoista.

Kirjoista keskustellaan vapaasti, kukin omien ajatustensa ja tuntojensa pohjalta, ajatuksia jakaen. Ryhmästä muodostuu kaveriporukka, jonka kanssa voi pohtia omaa mieheyttään niin klassikkojen kuin uudemmankin kirjallisuuden mieskuvia vasten.

Aika ja paikka: Sakin syyskausi alkaa 31.8.2021. Kokoontumiset kolmen viikon välein tiistaisin klo 18.30 – 20. Tapaamiset Miessakit ry:n Helsingin toimiston tiloissa Annankatu 16 B 28.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/toiminnan-miehet/sakit/miesten-kirjallisuussakki-helsinki/