Valitse sivu

Erosta Elossa -toiminnan eroryhmät aloittavat syyskautensa eri puolilla Suomea. Ryhmissä osallistujat voivat vapaasti kertoa ja jakaa eroon liittyviä kokemuksia ja tuntoja. Toisten miesten vastaavien ja ehkä myös erilaisten kokemusten kuuleminen auttaa oman eroprosessin jäsentämisessä. Ryhmässä voi myös saada kokemuksen, että ei ole yksin tunteidensa tai vaikeuksiensa kanssa.

Ryhmät on tarkoitettu erokriisissä painiskeleville miehille, mutta myös jo pidempään eronneena olleille, jotka kokevat eron jälkimaininkien yhä koettelevan tavalla tai toisella itseään.

Ryhmäpaikkakunnat:

 • Helsinki (2 ryhmää)
 • Valtakunnallinen englanninkielinen verkkoryhmä
 • Valtakunnallinen suomenkielinen verkkoryhmä (2 ryhmää)
 • Tampere (2 ryhmää)
 • Turku (2 ryhmää)
 • Järvenpää
 • Lahti (2 ryhmää)
 • Oulu
 • Joensuu
 • Espoo
 • Hyvinkää

Koronatilanteen mukaisesti ryhmät toteutetaan tarvittaessa verkkovälitteisesti. Ilmoittautumiset suoraan eroryhmän ohjaajalle. Kaikkien eroryhmien tiedot löytyvät koottuna Erosta Elossa -verkkosivuilta.