Valitse sivu

Miesten kirjallisuussakkiin kutsutaan mukaan miehiä, jotka haluavat yhdessä seikkailla kirjallisuuden historiassa nykypäivän näkökulmasta. Ryhmän fokus on “mieskirjallisuudessa”, joka voidaan käsittää sangen laaja-alaisesti. Osallistujat voivat ehdottaa käsiteltäviä teoksia.

Kirjoista keskustellaan vapaasti, kukin omien ajatustensa ja tuntojensa pohjalta, ajatuksia jakaen. Ryhmässä voi hyvällä porukalla pohtia omaa mieheyttään niin klassikkojen kuin uudemmankin kirjallisuuden mieskuvia vasten. Ryhmä on maksuton. Teokset pyritään myös valitsemaan niin, että tarvittava määrä kappaleita löytyy kirjastoista.

Sakin syyskausi alkaa 31.8. Kokoontumiset kolmen viikon välein tiistaisin klo 18.30 – 20.00 Miessakkien Helsingin toimipisteen tiloissa. Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan.

Tapaamiset:

  • 31.8.
  • 23.9. (poikkeuksellisesti torstai)
  • 12.10.
  • 2.11.
  • 23.11.
  • 14.12.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen