Valitse sivu

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta hyvässä porukassa. Keskustelunaiheita valitaan ryhmän tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan. Miehet itse päättävät keskustelunaiheet. Ryhmä on maksuton ja mukaan mahtuu vielä muutama mies. Kaikenikäiset miehet ovat tervetulleita.

On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Aika ja paikka: Juttusakin syyskauden kokoontumiset alkavat 9.9. Kokoonnutaan Hertsin kirjaston ja nuorisotilan kokoustiloissa, osoitteessa Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki. Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti. Tarvittaessa ryhmä siirretään ryhmä etävälineillä toteutettavaksi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Toiminnan Miesten verkkosivuilla: https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/toiminnan-miehet/sakit/juttusakit/juttusakki-herttoniemi/