Valitse sivu

Uutta elämää eläkkeellä -juttusakin syyskausi alkaa jälleen elokuussa Helsingissä. Ilmoittaudu mukaan!

Juttusakki on tarkoitettu eläkkeelle siirtymistä suunnitteleville tai viime aikoina jo eläköityneille miehille. Tarkoitus on yhdessä keskustellen, kokemuksia ja ideoita vaihtaen puhua eläkkeelle siirtyvien ja juuri siirtyneiden miesten mielestä tärkeistä asioista. Ajatustenvaihto ryhmässä on luottamuksellista ja vapaamuotoista. Tapaamisia myös teemoitetaan ja toisinaan mukana saattaa olla ulkopuolinen tai omasta porukasta tuleva alustaja.

Eläkkeelle jääminen on suuri elämänmuutos. Työelämän paineet, mutta myös sen tuomat merkitykset, puheenaiheet ja työkaverit jäävät taakse. Samalla kuitenkin tarjoutuu tilaisuus tehdä asioita, joihin aika ei ennen ole riittänyt.

Ryhmässä on tilaa muutamalle uudelle miehelle. Tervetuloa keskustelemaan hyvällä porukalla!

Aika: Syyskauden 2021 kokoontumiset joka toinen tiistai klo 14-16, alkaen 17.8.2021.

Paikka: Miessakit ryn tilat, Annankatu 16 B 28, Helsinki

Koronatilanteesta: Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Tarvittaessa juttusakki toteutetaan etänä Teams-alustalla tai laitetaan tauolle odottamaan koronatilanteen paranemista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/toiminnan-miehet/sakit/helsinki-uutta-elamaa-elakkeella-juttusakki/