Valitse sivu

Miessakkien jäsenille on tarjolla uusia rahanarvoisia jäsenetuja. Jäsenille tarjotuilla alennuskoodeilla voi nyt lunastaa Tieroomin ja GROOM-parturien verkkokauppojen ostoksista 15 – 20 % alennuksia. Jäsenet saavat myös alennuksia monista Miessakkien Kauppa-sivujen julkaisuista.

Miessakit ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen täysi-ikäinen mies, joka haluaa edistää yhdistyksen tavoitteita. Jäsenenä olet mukana yhdessä muiden kanssa vahvistamassa suomalaisen miehen hyvinvointia ja asemaa yhteiskunnassa. Jokainen jäsen tuo painoarvoa Miessakkien toiminnalle ja viestille siitä, että miehet ansaitsevat heidän tarpeidensa pohjalta rakennettua asiantuntevaa tukea. Tervetuloa mukaan tukemaan tulevaisuuden miestyön asemaa ja kehitystä!

Jäsenet valitsevat joka toinen vuosi yhdistyksemme ylintä päätäntävaltaa edustavan elimen, valtuuston. Jäsenet saavat kotiinsa lehtemme URHOn ja alennuksia monista julkaisuistamme sekä järjestämistämme kursseista ja koulutuksista. Lisäksi saat maksuttoman sisäänpääsyn erilaisiin tilaisuuksiimme sekä ensikäden tietoa yhdistyksemme toimintaan liittyvistä erilaisista asioista.

  • Henkilöjäsenyys 20 € tai alennuksella 10 € opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja alaikäisten lasten huoltajille.
  • Kannatusjäsenyys 20 € henkilöjäseniltä ja 100 € yrityksiltä/yhteisöiltä.

Liity jäseneksi kätevästi Miessakkien verkkosivuilla: www.miessakit.fi/miessakit-ry/yhdistys/jasenisto/

Lisätietoja jäsenalennuksista: https://www.miessakit.fi/miessakit-ry/yhdistys/jasenisto/jasenedut/