Valitse sivu

Miessakit ry:n tiedote 8.6.2021.

Perustason alueet

Kriisi- ja muita palveluita (yksilö- ja paritapaamiset) voidaan toteuttaa alueilla kasvokkain ja etänä koronaturvallisuus huomioiden. Kasvokkain koronaturvallisuudesta huolehditaan erityisen tarkasti panostamalla turvaväleihin, hygieniaan ja maskien käyttämiseen.

Kasvokkaisten ryhmätoimintojen, lähikoulutusten ja muiden lähitilaisuuksien järjestäminen on alueilla mahdollista. Koulutettujen vertaismiesten vetämät sakki-toiminnot noudattavat käytössä olevien tilojen ohjeistuksia.

Muut alueet

Kriisi- ja muut palvelumme (yksilö- ja paritapaamiset) toteutetaan alueilla etäyhteyksin. Tästä poiketaan vain välttämättömimmissä tapauksissa, jolloin huolehdimme koronaturvallisuudesta erityisen tarkasti panostamalla turvaväleihin, hygieniaan ja maskien käyttämiseen.

Myös alueiden ryhmätoiminnot toteutetaan etävälineillä. Koulutukset, vertaismiesten vetämät sakki-toiminnot ja muut tapahtumat siirretään tuonnemmaksi, toteutetaan etänä tai perutaan.

Videovälitteisesti työskennellessä käytämme Teams-sovellusta, joka toimii tietokoneella sujuvasti selaimenkin kautta eli itse ohjelmaa ei tarvitse asentaa. Teams toimii myös älypuhelimissa. Edellä mainitun lisäksi voidaan työskennellä perinteisesti puhelimitse. Näillä työkaluilla huolehdimme asiakastyöskentelyn tietoturvasta. Asiakaspalautteen perusteella etätyöskentely kanssamme on koettu helpoksi ja toimivaksi tavaksi käsitellä mieltä painavia asioita.

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Tilanteen ja viranomaisohjeiden ja -suositusten kehittymistä seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia tarkennetaan tarpeen vaatiessa niiden mukaisesti.

Alueiden epidemiatilanne

Lisätiedot alueiden epidemiatilanteesta, suosituksista ja rajoituksista:
Koronaepidemia: alueiden tilanne, suositukset ja rajoitukset – Infektiotaudit ja rokotukset – THL