Valitse sivu

Erosta Elossa on julkaissut Miessakkien erotukitoiminnan pohjalta luodun verkkokurssin. Erokriisiapua miehille -kurssin aineisto on tarkoitettu miehille tueksi ja opastukseksi ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä.

Kurssi sisältää itseapuaineistoa ja vastauksia niihin lukuisiin kysymyksiin, joita herää parisuhteen uhatessa päättyä, varsinaisessa eroprosessissa ja ajassa eron jälkeen. Aineistoon sisältyy myös erotyöntekijöiden videohaastatteluita ja linkkejä asiaa käsitteleviin artikkeleihin, tutkimuksiin ja blogikirjoituksiin.

Kurssin teemoitellut jaksot ovat:

  • Entä jos ei erottaisikaan?
  • Jos erosta kuitenkin tulee totta
  • Miehen eron erityispiirteet
  • Menetänkö lapseni?
  • Isänä lapsen elämässä eron jälkeen
  • Älä epäröi hakea erotilanteeseesi tukea!

Tutustu Erokriisiapua miehille -kurssiin Hyväkysymys.fi-sivustolla.