Valitse sivu

Uudenmaan Martat ja Miessakit järjestivät yhteistyössä Miesliesi-kurssin huhtikuussa – ajalle sopivasti – etäyhteyksin. Raaka-aineista lähtien maksuton kurssi täyttyi alta aikayksikön innokkaista isä-lapsi-pareista (isä sai toki olla joku muukin lapselle läheinen mies). Osallistujat saivat yhteistä tekemistä perheen kesken sekä ideoita ja käytännön vinkkejä arkiruokarumbaan, mutta myös intoa ja rohkeutta kokkailla yhdessä kotona jatkossakin.

Osallistujien palautteen perusteella kurssiin kokonaisuudessaan kuten myös kurssin sisältöön ja ruokaohjeisiin sekä vuorovaikutukseen oltiin hyvin tyytyväisiä. Suurin osa ilmoitti myös ruoanvalmistustaitojen parantuneen ja innostuksen kotikokkailuun lisääntyneen – monet kertoivat yhdessä kokkailun jatkuneen kurssin jälkeenkin. Harmitusta tuntui aiheuttavan lähinnä se, että kokkauskertoja oli vain kolme!

Toivottavasti pääsemme jatkossakin toteuttamaan vastaavanlaisia kursseja!

”Erinomainen ja erinomaisesti vedetty kurssi. Harmitti, että sitä oli vain kolme kertaa. 🙂 Pojan kanssa kokkaaminen oli erittäin hauskaa.”

”Kiitos mahtavasta kurssista! Ruuanlaitto tyttären kanssa oli mukavaa ja vaihtelua.”

”[Ruoka]ainevalinnat olivat itselle osin uusia ja innostavat kokeilemaan uutta jatkossa rohkeammin.”

”Oli tosi kiva kurssi. Moni luulo ruoanlaitosta osoittautui vääräksi.”